180616 AGS FlyerKermis2018 350V

Lees meer...

Rabobank Clubkas Campagne van 03 t/m 16 oktober

Rabo Clubkas Campagne!

Morgen is het dus zover, dan begint de stemmingsperiode voor de Rabo Clubkas Campagne.170813 Flyer Logo 700V

Schuttersvrienden en -vriendinnen, Gildebroeders en -zusters en alle mensen die de Gilde- en of de Schutterswereld een warm hart toedragen.

Tussen 03 en 16 oktober kunnen leden van Rabobank Arnhem en
Omstreken hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Ben je lid van Rabobank Arnhem en Omstreken? Het zou fantastisch zijn als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan Kring Montferland tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op www.rabo.nl/arnhem/clubkas

Laat je stem horen en steun Kring Montferland en daarmee indirect ook de 14 aangesloten verenigingen!

Via de stemsite brengen de leden hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.
Het geweldige bedrag van € 150.000,- dat beschikbaar is gesteld voor dit initiatief wordt verdeeld over het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Dus ben je lid van de Rabobank Arnhem en omstreken en wil je Kring Montferland steunen, breng dan vanaf morgen je stem of stemmen uit op Kring Montferland!

De leden van Rabobank Arnhem en Omstreken die mogen stemmen hebben voor de stemperiode een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure ontvangen van de bank.

Flyer: http://www.kring-montferland.nl/download/Rabo-ClubActie/170813-Flyer-Logo.pdf

View My Stats Hosted by PCextreme

Hosted by PCextreme